Ruimte verhuur van Delfshaven Lokaal

Ontdek 42 ruimtes voor jouw maatschappelijke initiatief

Flexruimte: bij buurthuiskamer HP69
Een ruimte waar professionals en bewoners een plek kunnen reserveren om ongestoord te kunnen werken.Wifi, koffie/thee en een warme werkruimte worden geboden.
Leslokaal / vergaderruimte: bij buurthuiskamer HP69
Zoals de naam al zegt; een ruimte geschikt voor vergaderingen en presentaties.Wifi, koffie/thee, beamer en een warme werkruimte worden geboden.
de huiskamer bij buurthuiskamer HP69
De woonkamer is een ontmoetingsplek voor alle bewoners, een plek voor warmte en ontmoeting. Naast een warm welkom staat de koffie en thee klaar.Tijdens de ontmoetingen kunnen bewoners hulp en ondersteuning krijgen bij hun vragen over energie en alle problematiek die zich daar nu in voor doet, ze komen zelf met ideeën als het gaat om warmte en energie en samen kijken hoe dit dan wel klein of groot voor een bewoner of de hele community is te realiseren. Er kan ondersteuning geboden
flexruimte bij WMO Radar Huis van de Wijk VEC-Pier 80
In de flexruimte van het totaal opgeknapte VEC Pier 80 is het mogelijk te vergaderen, een workshop of cursus te organiseren of andere activiteiten te houden voor groepen van 12 tot 15 personen.De ruimte heeft grote ramen met zogenaamde in-between gordijnen, waardoor de ruimte licht blijft, maar er van buiten niet naar binnen gekeken kan worden.Een fijne ruimte voor sporten!
ontmoetingsruimte bij WMO Radar Huis van de Wijk VEC-Pier 80
In de geheel vernieuwde en opgeknapte ontmoetingsruimte is het mogelijk bijeenkomsten te houden, workshops of presentaties te geven tot maximaal 120 personen.De ruimte beschikt over een bar en een keuken die bij de prijs inbegrepen zijn.
Flexruimte bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
In deze flexruimte is er ruimte om zelfstandig te werken, één-op-één gesprekken te voeren, of te overleggen met een klein groepje van maximaal zes personen.In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Japari bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
Japari is gewoon een fijne ruimte. Je kan er veel doen. De ruimte is met name geschikt voor lezingen, vergaderingen en bijlessen.Maar ook voor een creaclub, kookclub of computerclub kan je deze ruimte gebruiken. Er is een kleine keuken aanwezig.In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Baloeran bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
Baloeran is een knus leslokaal. In deze ruimte staan tafels en stoelen. Ook is er een schoolbord aanwezig en staan er kasten voor opslag van materialen.Je kunt het lokaal natuurlijk ook prima huren voor een vergadering, een creatieve bijeenkomst of een presentatie. In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Dempozaal bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
De Dempozaal is de grootste zaal in Huis van de Wijk Schiemond. ​Er is een schitterend uitzicht op de Nieuwe Waterweg waar tal van boten langs varen.Het is een ideale ruimte voor een feestje, een gezamenlijke maaltijd of een receptie. Ook vergaderingen, debatten, kinderactiviteiten, gymlessen, danslessen of rommelmarkten komen hier goed tot hun
Mayflower bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
De Mayflower is er voor kookliefhebbers. In deze grote, professionele keuken kan je naar hartelust met elkaar en voor elkaar koken. Het is een ideale ruimte om met scholen of bedrijven workshops te houden. Ook kunnen hier de hele dag broodjes of complete maaltijden worden klaar gemaakt voor activiteiten elders in het Huis van de Wijk.
Keuken bij wmoradar Huis vd Wijk Pier 80
In de Keuken kun je een kookworkshop geven of koken voor een groep mensen.Er kan gezellig worden gegeten aan de bar die aan de keuken grenst. De Keuken en de bijbehorende bar worden meestal in combinatie met de Sporthal of met de Ontmoetingsruimte gehuurd.
Ontmoetingsruimte 14 bij wmoradar Huis vd Wijk Pier 80
De Ontmoetingsruimte in Huis van de Wijk Pier 80 is dé plek voor recepties en voorlichtingsbijeenkomsten.De mogelijkheden van de 160 vierkante meters zijn eindeloos!Deze plek biedt ruimte aan maximaal 120 personen. De zaal beschikt over een volledig ingerichte bar en een keuken, die apart te huren is. Ook is het mogelijk in overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk tegen vergoeding een